o pletenje

 

Pletene tkanine to je luksuz

Pletene tkanina - luksuz koji si ne mogu priuštiti mnogo. Pletene tkanine - luksuzni pletenjeA ako znate kako kukičanje, možete preobraziti svoj dom, čine ga ugodan i dodati osobni dodir na njega.  Istina, nisu svi koji znaju plesti može svladati taj proces, jer tkanina se obično pletu od fine pamučne pređe, kukičanje № 1-2, a time i proces je prilično dug i težak.

Ali, ako ste vezati luksuzni platno za moju kuću, ja mislim, i kućni ljubimci, a gosti će cijeniti vaš rad.  A za to ste morali izabrati iz, ja producirao je nekoliko zapanjujućih modela plesti stolnjaka s opisom. Ovaj veliki ovalni stolnjaci, stolnjake i trg motivima, a mali stolnjaci, salvete.  Knit i biti sretni pozvati prijatelje na čaj.

Vrlo lijep ažur stolnjak za okruglog stola.  Još jedan trg stolnjak, kao da je malo salvete sewn zajedno  Ovaj stolnjak sam pobijedio, vjerojatno jer nije običan ...  Ovaj članak je bio pripremljen za web-mjesto, u ispišite materijala link na ovu stranicu! Na temelju materijala www.liveinternet.ru

Povezani postovi:
  1. kupaći kostim traje

ažur pletenje