o pletenje

 

Izrada kukičane cvijet livadi cvijeća

U današnjem članku - kratka povijest cvijet polja kukičane cvijeća. Link cvijet nije tako teško - da smo već vidjeli primjer. Kako bi se početi izmišljati svoje cvijeće, dovoljno je znati nekoliko trikova koji se onda može koristiti u svojim eksperimentima na pletenje cvijeće. Sheme ne predlaže, kao i Svi ovi cvjetovi su povezane improvizacije, bez dijagrami - cvjetni friform. Ne postoji ništa komplicirano ovdje. Mi smo poduzeti sve što imamo na raspolaganju: pređe fotografije boje od pamuka, bambusa, viskoza, lan, ili možete koristiti vune - za kukičanje.

Stvorenja cvijet područja kukičane cvijeća yoCvijeće od debele vune pređa će biti puno masivnija od pamuka, ali oni su puno lakše za naučiti. Tratinčice, potočnica tratinčice i drugi cvjetovi su skupljeni kao tip cvijet baza u sredini kruga koji se dodaje boju koju želite. Lišće jednostavan pleteni lanac - klima petlje koji povezuje arkuatnih svaki 6,7 petlje. Izvrsna dekoracija za džep ili šešir, zar ne?

Za zvona, ljiljani, snowdrops, pa želite pridružiti puno malih zvona. Kako to učiniti u detalje u posebnim remek-klase pro. Samo je potrebno vrlo mala zvona. Veže na lancu-stabljike petlju zraka i lišće su plesti barovima sa jo. Od zvona, možete napraviti nakit nositi na vrat i kravatu, umjesto perle, ili šešir, ili čak izravno na kosu.

Lišće, kao u slučaju Loach, pletene izravno u proces povezivanja cvijeća i stabljika. Za pions, maćuhica i maka koriste puchochki rana teme, koje su pričvršćene na ravninu cvijeća seredinke osnovi. Ispada skupno bujna cvijeta. Kraja niti se može smanjiti - onda je božur, ili ostaviti.

Više o uspostavi takvog cvijeća - iduće godine. Primjer pletenih gotovih ukrasa s cvijećem. Ako je proizvod omogućuje cvijeća možete šivati ​​ili ljepilo, a može se udaljiti cvijeće - na malom bulavochkah. Na temelju materijala cmapywka.ru

yo, kukičanje, cvijet, kukičanje, kukičanje, yo