o pletenje

 

Glavni elementi kukičanih

Glavni elementi kukičanih yo

Glavni elementi kukičanje - je zrak petlji, SC i stil s yo. Ostali elementi - njihovi derivati. Pletenje obrasci se sastoje od različitih kombinacija petlje i zraka stupaca. drži u desnoj ruci poput olovke ili olovkom. Kažiprst lagano gura naprijed i na udicu.

Kraj niza od zaplet bačena kroz kažiprst na lijevoj ruci joj i pritisne palac i srednji prst. Niz proći loptu između dlana i prstiju. Nit zavojnice radi. Tijekom pletenje treba držati petlje na udicu, pa se ne ispruži i dobio iste duljine. Lanac zraka petlje. Za formiranje 1. petlju kuka skrenite lijevo i ući u bradu pod konac svoje.

Kuka s navojem oko navoja skrenuti ulijevo petlja se formira na udicu. Ova petlja držati palac i srednji prst na mjestu gdje je torzije. Skrenite lijevo kuka bradom, zgrabite i protežu nit u petlju, koji se nalazi na udicu (slika 04a). Thumb dugotrajan i, držeći na kraju nit, zategnite čvor. Za formiranje 2. Air petlje (slika

04b) je uvedena u kuku i konac, to hvatanje, prošao kroz petlju koja se nalazi na udicu. Glavni elementi kukičanih kukičanihpuno zračnih petlji obliku lanca zraka petlje, koji služi kao početni broj od gotovo svih proizvoda (Sl. 05). Tijekom pletenje tkanina na gornjem rubu će formirati lanac petlje, koja se ubrizgava pod kuka.

U svakom petlje razlikovanja - pola petlju, koji se nalazi na vanjskoj strani tkanine, i - pola petlje, koji se nalazi s unutarnje strane platna. Od toga, prema nekim polu-petlje (ili za cijelu petlju) je s obzirom na udicu ovisi sliku za pletenje. I još jedan koncept. - To nakidyvanie navoj na udicu nakon što je već petlje. Svaka jo provyazyvaniya nakon petlje.

Kuka može učiniti nekoliko yo za stupce različitih visina. Jedan jo stupcu produljuje na jednom petlja, dva - 2 petlje, itd. Polustolbik ili povezivanje stupcu. On provyazyvaetsya na kraju serije, s plesti u krug, ili, ako želite premjestiti početka serije.

Kuka je uvedena u petlju lanca ili petlju prethodni redak, zgrabite rada pređe i protežu u isto vrijeme kroz petlju lanac ili petlju prethodni redak i petlja na udicu (slika 06). Sc. Kuka je uvedena u petlju lanca je zarobljen od strane radne pređe kroz petlju i povukao lanca. Na udicu formirana dvije petlje.

Glavni elementi kukičanih pletenje uzorakaOpet, zgrabite rada pređe i prošao kroz 2 petlje na udicu (slika 07). Stil s yo. Ne yo kuka na, kuka ubrizgava u petlju lanca, zgrabite i protežu pređe kroz petlju lanca. Šarke i jo, nalaze se na udicu, pa provyazyvayut. Bacanje rade nit kuka, ona protežu kroz petlju i jo (Slika 08a). Zatim, ispitujući radi pređa, to stretch kroz 2 petlje na udicu (slika

08b). Drugi stupac plesti sljedeći petlju lanca. Stupac s 2 yo. Napravite jedan za drugim dva na udicu jo i ubrizgati u petlju lanca, zgrabite radni pređa i prošao kroz ovu petlju. Eagle Eye ima 2 petlje i 2 yo.

Njihov provyazyvayut način: uzimanje radnih nit kukičanih, ona protežu kroz petlju i prvi yo, opet uhvatiti radni konac i je prošao kroz petlju i drugi yo, zadnji put i iskoristite nit je prošao kroz preostala 2 petlje (slika 09) . Stil s 3 ili više yo. Izvođenje stupac s 3 ili više yo, yo napraviti potreban broj, i svi su petlje na udicu za 2 provyazyvayut zajedno u nekoliko faza. Lush stupac.

Link dva ili više stupaca s jo u jednoj petlji prethodni redak, ali ne ih izvršavati do kraja, ostavljajući svaki stupac na udicu kroz petlju. Tada se jo i pletu im sve bude na udicu i petlje. Još utjelovljenje: povući iz petlje nekoliko petlji (obično 3-6) oko visine stupca s yo. Tada pokupiti radne pređe i pletu svi zajedno izdužena petlje, osim posljednjeg.

Na kraju jo plesti ove posljednje petlje, a prethodni. (Sl. 10). Pico. Koristi se kao ukras na rubu i unutar pletene predmete. 4,3 Provyazyvayut zrak petlje, a zatim ubrizgava kuku na snagu 1. Zrak u petlje ili zadnji stupac i plesti sc.

kukičanje, yo, obrasce, pletenje, kukičanje kuka, yo