o pletenje

 

Za razvoj tehnika kukičanih

Sve što trebate razviti tehnologiju, to je kuka i dobro raspoloženje. Bit kukičanje je da imate prije nego što plesti sljedeći petlju niti baca udicu, a protežu se pređe preko drugih petlje ili petlju, a time i dobiti novu petlju. Prije nego što pogledamo osnovne vrste petlji koje se koriste u pletenje, razmislite o tome kako zadržati nit i kuka. Glavni element kuka glave.

Vrha glave uže i malo izoštriti. To je potrebno kako bi se kuka lako u petlju. U vrijeme kada ste draped preko kuka s navojem kroz petlje Druga serija, nit je čvrsto u produbljivanje glave i ne skliznuti. Da biste kukičanih nije ometen stalno kliznim s navojem, i drugih malih stvari koje trebate odabrati kuka.

To je objašnjeno u detalje u članku. Način održavanja kuka: uzmemo udicu u desnoj ruci kao pero, držite između palca i kažiprsta, odmara na jastuku srednji prst, glavu kuka okrenuti sami do vrha glave gleda u nas. Kada pletenje kuka slajdova slobodno na srednji prst. Dakle, kuka je u našim rukama, prepušteni pripremiti prije nego što je potrebno pravilno se pređe za pletenje u lijevoj ruci.

Metoda održavanja Tema: nit zavojnica staviti na kažiprst lijeve ruke, to prolazi pod srednji prst, prsten na, i ispod malog prsta.     Kraj konac, koji se nalazi na kažiprst, držite vaše thumb. Mali prst čvršće pritisne protiv dlan, on snima nit koja regulira napetost tijekom pletenja. Sada ste spremni zaroniti u svijet i ovo isti. Na temelju materijala mirnitok.ru

Povezani postovi:
  1. pletenje

kukičanje, yo, kuka, yo, kukičanje, petlja