o pletenje

 

Osnove kukičanih

Osnovni kukičanih yoLekcija 1. Osnove kukičanje pletenje treba donijeti samo korist čovjeku. Tako zapamtite nekoliko pravila: 1. Sjednite natrag, naslonjena natrag u svojoj stolici. To stanje tijela optimalno za pletenje sati 2. Loptu ili pređa konca treba uvijek biti na lijevoj strani. Da bi se spriječilo sletio, stavite ga u staklenku ili kutiju. 3. Kravata nije laganje!

To je vrlo štetno za oči. 4. Ne Knit satima bez pauze. 5. Učinite sve što je bez žurbe, tako da pokreti su uniformu i glatko. 6. Ne Knit u uvjetima slabog osvjetljenja. Svjetlo bi trebao pasti na lijevoj strani.

7. Poziva naučiti svjetlo ne tanka nit, kuka prave veličine (niti bi trebao biti jednak kuka je u svom najtanjem mjestu, na čelu). Na svijetle niti ćete biti više prikladan za uzeti u obzir petlja i razumjeti plesti. LEKCIJE One Take kraj konca i staviti ga na svoj lijevi kažiprst. Uzmite kuku u desnoj ruci drži kao olovka.

Palca i kažiprsta treba ležati na ravnom dijelu kuka, za što postoji. Glava kuka ne treba gledati dolje okomito, ali da se malo nagnuta prema vama. Kukičanje uvijek počinje s lanca AIR LOOP (skraćeno - VI). Oni su - na temelju rada. Napravite petlju konac, voditelj kuka za podizanje nit od dna i povucite ga u petlju.

Zategnite početnu petlju tako da leži čvrsto na udicu, ali da se lako može doći do sljedeću. Osnovni kukičanih kukičanihiznosu od prve petlje će odrediti veličinu svih naknadnih petlje. Sad krenemo natrag prema pokupiti nit kuka i povucite ga u primarnoj petlji. Sada možete plesti prvi petlju lanca.

Što se tiče petlje, petlja Kravata, povucite ih na jednake duljine, i pobrinite se da je lanac dobiva glatka i lijepa. Kada pletenje TA kuka petlji koja je na udicu, ne brojati. U ukupnom broju petlji nije dio uzorak, te se smatra kao vodeći na petlju kroz koju sljedeći protežu. Pogledajmo zraka petlje lanca.

Svaki petlje sastoji od tri dijela konac, a ako lanac okretati u vodoravnom položaju, kao što je to u budućnosti će se održati u pletenje, vidjet ćete da je jedan dio nit je ispod, jedan na vrhu, a treća iza. Ovaj treći dio nit je nastavak donjem dijelu prethodnog petlje i odlazi natrag. Temelju kukičanih su SC (SC) i stil s jo (PRS).

Oni su, u kombinaciji s ZRAKOPLOVA šarkama (CAP) omogućuje velikom mnogobrazie uzoraka. Kukičanje je obično ili redaka (naprijed i natrag), ili u krugu (krug, oval, kvadrat, itd.). Počinjemo plesti retke u naprijed i natrag smjera, s najviše jednostavan stupce bez jo. Uzmi lanac u ruci tako da se stavi u dlan vodoravno.

Unesite glavu kuka u trećem petlju lanac od kuka, petlja na udicu ne računa. Kuka tip pod gornji dio petlje. Javi se konac i povucite ga u petlju lanca. Eagle Eye je nastala dvije petlje. Još jednom, pokupiti konac i povucite ga preko dvije petlje. Sada imate prvi SC (SC).

Unesi koyuchok u sljedećoj ST i plesti na isti način drugi stupac, a zatim sljedeći i tako dalje do kraja. Sada ste u prvom redu SC. Zadnji stupac je bolje vezati za najnovije nit u posljednje petlje, kao što su "čvor", a zatim rub će izgledati glatko i uredno. Osnovni kukičanih kukičanihKako bi se održala velik broj zračnih petlje uvijek su napravili.

Njihov broj ovisi o tome kako visok stupci izvode. U našem slučaju, kad smo bili obvezujući SC, za broj visokih potreba jedan antenski loop. Ponekad je potonji, ali u nekim opisima njezina prvog poziva. Ona je dizanje, pomoćni funkcija. Tako se jedna petlja zraka.

Opis pletenje, kao što uključite stranica u knjizi. Sada ćemo plesti u suprotnom smjeru. Unesite kuka u prvoj petlji tako da je kuka, i gornji i donji dio petlje. Catch kukičanih konac i povucite ga u petlju. Opet su se okrenuli koyuchke dvije petlje.

Opet, zgrabite niz kuka i povucite ga preko dvije petlje. Nastavite do kraja. Za standardne petlje SC kuka je umetnuta u dvije linije petlje, ali kasnije ću vam pokazati neke impresivne učinci mogu se postići uvođenjem kuka ispod dna, ili samo ispod vrha nit. Osnovni kukičanih kukatrenirati i zadržati vještina, tako da savjetujem da plesti komad bilo širinu i visinu.

Pa, ako će biti jako dosadna, zamislite da pletu nešto korisno, kao što je spužva za pranje posuđa, ili bilo šal za lutke. Najvažnija stvar - kako bi se postigla automatičnost u obavljanju stupaca, teče pokreta, i rovnenkie petlje. Nemojte se obeshrabriti ako na prvi izgleda kao nepošten ili ružan. Morate naučiti! U sljedećem tutorial ću vam pokazati kako napraviti stupce s jo.Na temelju materijala www.myjane.ru

yo, kukičanje, kuka, kukičanje, yo