o pletenje

 

Možete početi odabirom kuke za pletenje

Kukičanje kuke su izrađene od metala, plastike, drva i kosti. Oni su odabrani od debljine pređe. Pletenje vune i proizvoda od debljine pređe koristiti debele kuke. Tanke metalne kuke plesti fishnet svjetlo proizvoda.

Kao opće pravilo, kuka treba 1,6-2 puta deblji od kože. No, ponekad bi dobili uzorak čipke i uzeti končić im vezivanje s debelim kuka. Kuka na pravilan izbor uvelike ovisi o kvaliteti pletenja. Stoga, prije nego Start Jastuci, plesti mali uzorak kako bi bili sigurni da ste ispravno odabrali kuka. Kada ste završili pletenje, pažljivo uklonite sve krajeve teme na krivoj strani, te ih pričvrstite tamo.

Proizvodnja pamučna pređa mogu se opeglati kroz vlažnom krpom. Možete početi tako što ćete odabrati kuke za pletenje kukičanihProizvodnja vunene pređe nešto otparivayut kroz vlažnom krpom, jedva dodirujući željeza, ali oni troše zatvoriti iznad površine vlažnom krpom. Zatim uklonite vlažnom krpom i ostaviti proizvod na stolu za neko vrijeme da se potpuno osuše. Tako otparivayut dijelove proizvoda.

Umreženi proizvoda u zglobovima lagano otutyuzhivayut i kroz vlažnom krpom. Dakle, mnogi proizvodi ne željezo (kape, šalove, fishnet i široka). Gotovi plete oprana i sušen, proširila se na komad materijala na ravnu površinu. Osnova kukičanih uzeti SC i jo. Zraka petlje. Pletenje je početak, tvore lanac, a odnosi se na sve pletenje uzoraka.

Polustolbik. To se koristi za pletenje rubu proizvoda kako bi ga glatko i čvrsto, a kada povezivanje oblika. Knit to: nametnuti kuka u petlju prethodnog retka ili drugi petlje nakon kuka lanac iskoristite rade nit i protežu se izravno kroz petlju (lanac) i petlja leže na udicu (slika lijevo).

Sc. Unesite kuka u petlju prethodnog retka ili lanac (ako je drugi petlje, ne računajući petlje na udicu), zgrabite i povucite konac petlje. Na udicu formirana dvije petlje. Opet, uzmite konac i protežu se kroz 2 petlje, leži na udicu.

Style s yo. Da li jo na kuku, ući kuka u petlju prethodnog retka ili lanac (ako trećine petlji iz kuka, ne računajući petlje na udicu), zgrabite nit i povucite petlje na razinu petlja, leži na udicu.     Formirana na udicu 3 petlje (loop, yo, petlja). Tada zgrabite nit i protežu se na prva 2 Netley na udicu (petlje i jo), ponovno smo uhvatiti nit, a protežu se u zadnjih 2 petlje na udicu.

Stup s dva yo. Napravite dva yo kuka, kuka je uvedena u petlju prethodni redak (ili četvrti petlju lanca), zgrabite nit i protežu petlje. Na udicu formirana četiri petlje. Grab nit i protežu od 2, prvi petlja, leži na udicu, zgrabite nit opet da ga se protežu u narednih 2 petlje ZVA kuka, ponovno snimanje niza i protežu niz kroz posljednja 2 petlje na udicu.

Zatvoren prsten zraka petlje. Broj zatvorenih petlji pričvršćena na prsten.     Polukolechko zračnih petlje. Njihov broj je pričvršćena na polukolechke. Strelica označava smjer i početi pletenje. * - Zvjezdicom dodijeliti većina uzorak (slika rapport). Oni znače da su zarobljenici bili kombinacija petlje mora ponoviti cijelu seriju. Materijali homefamily.rin.ru

Pletenje, ažur, kukičanje, kukičanje, kuka