o pletenje

 

Kuke za pletenje

Kuke Pletenje je izrađen od različitih materijala:. čelika, drva, plastike, kostiju radije koristiti svjetlo i dobro polirana kuke Kuke se razlikuju u broju (dubina određuje veličinu radnog dijela kuka.) konvencionalnog kuke duljine 12-15 cm manji od broja kuke. , tanji pređe se plesti

Pletenje Kukičanje KukePostoje i posebne kuke za Tunižanin kukičanih Njegova duljina je 20 -.. 40 cm, cijeli štap mora biti glatka i stan (bez oteklina). Ponekad, za praktičnost umjesto dugog štapa se koristi najlon užeta. dugi kuke također razlikuju po brojevima.

preporučeno nakon posla kuku obrišite suhom vune ili platno i pohraniti na suhom stranica za pletenje može se koristiti bilo koji pređe:. vune, svile, pamuka i drugih tkanina, napravio kuka, malo rastegnut oblik postiže se dodavanjem komponenti i smanjiti petlje, čime se povećava ili smanjuje gustoća plesti (razlika u promjeru. kuke i linije).

Razlog ili početni broj bilo kojeg proizvoda je niz zraka petlje. To nije dio uzorak od redaka i označena kao nula liniju. da nema lanca povlačenjem pletiva, mora se pokrenuti još slobodno. Pokretanje provedbu 1. red pattern, vyvyazyvayut više petlje za dizanje u zrak, koji zamjenjuju prvi stupac nove serije.

Slika tkanina sastoji se od identičnih repetitivnih elemenata. To su smješteni simetrično na početku i na kraju serije, potrebno je provyazyvat dodatna stupca i petlje. broja tih petlji je u opisu svakog uzorka ploče (ekstremne) od petlje u ovoj slici ne uključuje. shemu pročitati odozdo prema gore.

Obično ak redaka se čitaju s desna na lijevo, pa čak i - s lijeva na desno U drugim slučajevima, pletenje smjeru pokazuju strelice Često, kada je kukičanih proizvodi ne cijeli platno, i individualne motive, koji se zatim međusobno povezani Kao opće pravilo, obvezujući motiv počevši od centra i... izvodi u krugu.

Pridruživanje motivi mogu biti u vyvyazyvanii zadnji redak, pridaje motiv za vezane gore, ili sve motive pletu odvojeno i kombinirati na kraju kuka ili iglu i konac. materijali www.knitting.needle-djelo. ru

Pletenje, kukičanje, kukičanje kuka