o pletenje

 

Knit košulja ispred odjeće

Dickey je komad odjeće je ušivenim ili pričvršćen na prsima muško ili žensko košulje Haljine. Dickey često šivati ​​i plesti male djece koja još ne znaju kako točno je.  Možete povezati žbica od košulje-prednja s rukama na priloženom opisu. Stvar je jednostavna za početnike. Detaljan opis programa će zamijeniti pletenje prednji dio košulje. Za pletenje 100 150 g shirtfronts potrebna prosječna debljina vune, 8 tipki ili zatvarač 20 cm u dužinu.

Prvi uzorak podvezica ili boucle.  Drugi uzorak guma 2: 2.  Boucle: 1. red 1 ispred petlje, petlja u šavovima, tako da do kraja;  2. niz lica pletu širit petlje, treći niz kao prvi,  itd.

Tiskamo čak i broj petlji, što odgovara 16 cm i pletu uzorak prvi, dodajući jedan petlja na kraju svakog retka u širini od 34 cm od 12 cm povezuje izravno, bez dobiti, u prosjeku petlja na 4 cm na prijenosnom pomoćne igle i na obje strane lijevo petlje i dalje plesti svaku stranu zasebno.

U sredini na obje strane petlje smanjuje prvi spustio do 3 petlje dva puta, zatim 2 puta OPS i po dva do tri puta petlje (sve vrijeme provjere uzorak). Zatim plesti 3 cm izravno, bez odbitaka.  U isto vrijeme počinju odbitaka za nagib ramena. To je učinjeno kako slijedi: podijeliti preostali broj petlji na iglu 5, a pet prijeme povlači svakoj od stranaka.

Back plesti košulje-prednji, baš kao i prije, samo vrat radi puno manje.  Kada ste završili pletenje, šivati ​​pravo šav ramena, onda smo prikupiti sve petlje na iglu kapa, uključujući i one petlje koji ostaju za podršku žbice, a vezan uz lastik širine 8-12 cm 02:02  Posljednji završiti seriju, pazite da ne zategnuti petlju.

Na lijevom ramenu zatvarač ušivenim ili kukičane vezanje cijelu regiju shirtfronts, a na njegovo lijevo rame vyvyazyvaem osam petlje za gumbe.  Opis igle za pletenje preuzet iz košulje-prednji slobodno dodatak časopis za radnika u 1958.  Ako vam se svidio ovaj članak i pročitati cijeli site, pretplatite se na primanje obavijesti nedavnih upisa na mail! Pretplata na blog, da ćete dobiti najnovije postove od allforfamily.ru brže.

Samo upišite u vašu pretplatu obliku e-mail: Na temelju materijala allforfamily.ru

za pletenje, kukičanje dijagrami, opis pletenje odjeće