o pletenje

 

Dickey od boucle pređa

Dickey odbrojavati od 2 dijela i šivala.  Birajte 30 STS na igle 7 boucle prediva i plesti 2 reda podvezica sv. Zatim plesti bod na prednjoj visini od 22 cm  Tik do ramena tri petlje na svakoj strani, a to će se mjeriti ovratnik. Knit 16 cm ovratnikom Rib 2x2.  Zatvori petlje besplatno.  Priveži drugi dio, možemo natrag u 2 komada i šivati ​​na gumbe.

Donji rub prednji dio košulje i kravate kuka SC, ne ugovaranja.  Ovaj pleteni prednji dio košulje dnu kuta.  Veličina košulje-bojištima, širine 50 cm u ramenima. i 30 cm od kuta gotovog proizvoda.  200 g tamne ljubičaste pređa i igle za pletenje 9.  Počnite od kutu. Birajte 4 petlje na žbice 9 i vezati na grafikonu.  Legenda o trgu s križem - širit u lice rada  krug na trgu - plesti ispred, yo, 1 prednji u istoj petlji.

Vodoravna crta - 3 petlje širit udruženi.  Kada rada dosegne 22 cm, 12 za zatvaranje središnjeg petlje.  kapa na 2 OPS 2 puta. Kada rada dosegne 30 cm od centra do ramena i širine 50 cm na ramenima, zatvorite sve petlje.

Natrag je dobro kao dobro, ali na visini od 28 cm u blizini vrata 20 petlje.  Šivati ​​dva dijela i ruba usta prikupiti 48 petlje, pleteni  2 reda podvezica bod, dodati petlje do 52 petlje i udaljenih plesti Rib 3x3 krug do visine od 12-14 cm, vrlo blizu petlje besplatno. Na temelju materijala club.osinka.ru

petlje, yo, yo, haljina, govorio