o pletenje

 

Pletenje prsluk

Koristite pet kratkih         žbica, ili jedan kružni igle, birajte         primarni petlje može biti bilo koji od podataka         načine. Krug se formira         provyazyvaniem prvi red. Igla za pletenje jakneAko         Čarapa krug uzorak izvršava u         koji na licu (vanjske) strane         samo lica spojnica, plesti sve retke         lica.

Ako želimo plesti u krug         uzoraka na temelju sheme, čak iu redovima         sheme moraju plesti tako da         sačuvana je struktura uzorka.  To je         petlje da, kada izvršava na obrascu         dvije žbice treba vezati za program u         čak i neke lica kada pletenje na         trčati uokolo i žuborenje         naprotiv.

Ali čim pletenje i         krug je slomljen, a nekoliko         serija se vratimo (na primjer,         pletenjem u krug mora biti u         dogovoriti određenu lokaciju za rez         munja pulover s Raglan rukavi)         neće biti pletenje u krug, i         uobičajene za pletenje, kao dvije žbice. U         tom slučaju, nastupajući u St St,         čak i serija (pogrešnoj strani)         provyazyvaem gajtan petlje, i,         obavljanje uzorak na temelju sheme, čak i         serija (krivoj strani) plesti na         sheme.

Što je sljedeće, nakon što je skup         broj primarnih petlji  U smislu,         prije događaja, ali uzimajući         određene informacije         opravdava.  Šarke početni niz         zaradio na bilo koji od igle navedenih podataka         načine za početak provyazyvaem         Ovisno o tome što smo         u stvari, događa         obavljati.

Ako ćemo vezati polici         i natrag u jaknu, koji počinju na dno         dorada trake, gumene trake, a zatim         prvom redu početi pletenje lice,         neugledan ili K2, žuborenje dva.         Ako pokrenete u St. st, prvi         broj, a zatim sve neparne retke plesti         lica petlje, pa čak i -         širit.

Što se različito postupanje         uzoraka različitih operacija         će se povećati kao funkcija         lika.  Stoga, prije nego         kretati od početnog skupa petlji         broj k Pletenje, smo trebali upoznati         s tehnikom pojedinca         pletenje tehnike u         slijed u kojem su         dani su u tablici legendi.

Pletenje regrutiraju iz petlje         pomaknuo iz desnice na njegove lijeve strane,         držati ga palcem i srednjim i         kažiprst na prst joj         malo podrške.  Pokazivanje         prst djeluje kao regulator         uzgoj gustoće (ako ga vuče konac         petlje približava i obrnuto). U         pravo iglu strane uzeti drugi;         bi joj palca i kažiprsta         prstima, na prstima govorio samo         malo podrške.  Sada možemo         za početak ... Na temelju materijala iz pletenje-info.ru

sheme, uzorak, petlja iglu