o pletenje

 

Pletenje po narudžbi

Pletenje naručiti Ako ste mladi mama koji traži dodatni izvor prihoda, to je najbolje da traži izvor prihoda među svoje hobije i interese. Uostalom, za nikoga nije tajna da je idealan posao čije izvršenje je zabavno!

Ja, na primjer, s oko petnaest godina strastveno voli pletenje. Isprva sam bio pletenje samo kuka, i to je uglavnom različite stvari poput čipke okovratnik i salfetochek svim oblicima i veličinama. Ali jednom sam imao strpljenja i želje da bi se osiguralo da vyvyazat prvi uistinu velika stvar koja je malo stare teme.

Divljenje svih rođaka i prijatelja obavili svoj posao, i otišao sam na putu kao autor pletene robe. Pletenje na red mora se priznati da nikada nisam mislio taj oblik zarade, kao što su pletenje po narudžbi. To je moj hobi, koji također omogućuje vam da ažurirate svoj ormar i izgledaju sjajno na temelju najviše minimalne troškove.

Tijekom vremena sam naučio plesti i pletenje, znatno širi svoj asortiman obrazaca i tehnika pletenja strojeva. U mom ormaru naselili nevjerojatna jakne i veste, pleteni mini-haljina, pa čak i dva stilski kardigan.     No, kako napraviti svoj hobi izvor prihoda, mislio sam tek nakon rođenja. Nije da je novac u obitelji nije bilo dovoljno: nakon svega, dobar muž zaradio, i lako bi mogao podržati obitelj.

No, nisam navikla na nepostojanje vlastite zarade, tako da počelo u potrazi za alternativama. I jedan od njih je upravo pletenje po narudžbi. Pletenje na red počeo sam, naravno, s oglasima. Desetak objavljen na Internetu na raznim mjestima. Ipak oko pet dao različitih novina: to uopće nije, nakon svega, je li to najbolji internetu! I također reći svojim prijateljima da je odlučio otići plesti na red.

Kuke i igle svih veličina, imao sam dugo vremena, uzoraka i časopise s modelima također bili prisutni.     Ne samo da je imao dovoljno kupaca. No, u put su se pojavili! U početku se zove mlada djevojka koja "nije znala što je htjela, ali u većem ili koji nisu imali."

Sam je pozvao u svoj dom i pokazao neke svoje gotove modele. Ona je posebno svidjela dva fishnet bluzu, a ona je naredio nešto slično na njih, ali u drugoj boji. Razgovaralo se o cijeni rada, i objasnio sam klijent, koji je poželjno kupiti pređe za ovaj proizvod.     Tri dana kasnije je donio stvari, a ja sam otišao na posao.

Pletenje kako ovdje, to je imperativ da zapamtite vrlo važna prednost, osobito pletenja kod kuće. Možete to učiniti samo kada se osjećate ugodno, na primjer, kada dijete zaspi ili netko iz obitelji će igrati s njim. Možete odabrati vrijeme i tempo rada, tako da ne umoriti previše, i biti u mogućnosti da se odmoriti. Tada će sve ispasti sasvim u redu!

Pletenje po narudžbi Dakle, nakon dva tjedna od mog prvog klijenta vratila za bluzu. Pletenje pletenje po narudžbiBila je presretan! Ova djevojka je kasnije postao moj omiljeni zakazchica. Iako naš ukus u modi poklopio, uvijek mi je dao slobodne povodac, vjerujući svoju viziju budućnosti stvari.     Međutim, moramo priznati da nisu svi kupci su toliko odani i neproblemny.

A ovaj postulat potvrdio drugi klijent, koji se pojavio tjedan dana nakon završetka prvog reda. Unatoč činjenici da sam strogo je ispunila sve svoje zahtjeve za buduće džemper, ne završiti kao način na koji je sjedio na njezin lik. Ja sam izuzetno osjetljiv na kritike, i, iako je općenito klijent mi je kao stvar, ja sam još uvijek jako zabrinuti o tome, tako da ona ne ostavi u potpunosti zadovoljni svojim izgledom.

Pletenje da bi ovom prilikom bih vam savjetovati da se uvijek objasniti svoje potencijalne kupce će izgledati ovo ili ono stvar. Neki klijent imaju tendenciju da odaberete stil da neće stati. Na primjer, radije debeo žena može od vas tražiti da vezati delikatna široka džemper pređa, biser učinak. Slobodno ih ispraviti te ih savjetovati pogodnije mogućnosti!

Jer na kraju, zadovoljan zakazchica sigurno vratiti vas za nova stvar! Čim sam se nove narudžbe, sam naučio plesti više samopouzdanja i više sigurni.

I ja sam imao nekoliko redovitih kupaca. Pletenje naručiti još praktičnih savjeta od svih vrsta prediva koje spadaju u vaše ruke, Tie male uzorke od jednostavnih židak ili drugačiji obrasce, o veličini od deset do deset inča ili malo više. Uzmi mali uzorak takve imenik i bit će vam puno lakše objasniti zakazchica će izgledati ovako ili da pređe u obliku gotovih stvari.

Osim toga, vizualni dizajni su uvijek više povjerenja s potencijalnim kupcima. Sada prošli više od dvije godine od tada, kao što sam savladali pletenje po narudžbi. Volim ovaj način privlačenja prihoda.     Ponekad moram upozoriti kupce o dugoročno obavljanje naloga, kao i vrijeme u svako doba nije dovoljno, ali to je stvarno puno prijedloga.

To je osobito vidljivo u početku svake sezone, kada su gotovo sve žene žele obnoviti i napuniti vaš ormar. Pletenje na poredak ne treba se bojati za rad s novim materijalima i dizajnom. Ako je vaše iskustvo govori da se nešto kao da ste učinili, svakako se može nositi ovaj put. Više što pletenje je vrlo koristan, jer uvijek možete izgubiti loše element proizvod da ga vezati opet!

A u isto vrijeme i neke prakse u obavljanju nove tehnike. Dakle, sretno u svojoj novoj nastojanjima! Na temelju materijala otlichnica.com

Povezani postovi:
  1. kapa

delikatna, haljina, igla, uzorak, pletenje