o pletenje

 

Amigurumi kukičanih shemu

Amigurumi je pletenje sitnih prepariranih životinjaKnit amigurumi obrazaca na vrlo jednostavno. To je mnogo teže razumjeti shema sama. Smatramo tri opcije - verbalni opis ruski, shema u tablicama i brojkama, a japanski sheme u slikama. Počnimo od jednostavnih rastaviti - za kompleks. Opisi na ruskom je najjednostavniji i najtočniji opis. Za početnike je najbolje početi s njima.

Srećom, na internetu je ne samo razuman opis lijepe igračke, ali i detaljne majstorskim tečajevima kod fotografije i objašnjenja. Kako čitati sličan program? Detalj igračaka može početi na dva načina:

1. amigurumi prsten (koji se mogu vezati na nekoliko načina, ali nudi amigurumi.com.ua počnete sa dva EP-a drugi od kuka provyazyvat 6 SC, onda možete početi povući nit zatvoriti rupu, kad se iznenada pojavio) 2. broj zraka petlje, koja se pretvara u ovalni plesti kružnom redaka.

Dakle, ako je pisano: "2 B i 6 SC u drugi iz kuka" - normalnog raspona, a ako se kaže: "Type B 6, plesti 4 SC, počevši od druge petlje na udicu ..." - je ovalna (ona je dobivena od kružno pletenje gornji i donji dio lanca zraka petlje). Druga metoda se najčešće koristi za noge i najmanje - ručke (ali isti način može povezati s glave i tijela, te druge pojedinosti).

Kada amigurumi Ring ready (to je često prvi redak, iako ponekad krojačica uzeti u obzir prva dva petlje u blizini 1. i 6 SC 2 m), premjestiti na. Važno je da obratite pozornost na brojke, koje su navedene na kraju serije u zagradama. To je ukupan broj petlji koje bi trebalo dogoditi. Na primjer: 1. red: 2 tip B i plesti 6 SC u drugi od kuka petlja [6. 2. red: * povećanje *. * Ponovite 6 puta [12. 3. red: * 1 SC, povećanje *. * Ponovite 6 puta [18.

To je, 1. red - ovaj prsten amigurumi. 2. red - šest povećava (6 SC, koji su već + 6 = 12 SC i povećava). To je, u drugom redu bi trebao dobiti 12 petlje, i kaže što je broj u zagradama. Treći red smo bili obvezujući za svaki drugi prirasta petlje (tj. više od šest povećanja: 12 + 6 = 18). Međutim, ne imajte na umu da u nekim opisima prvom redu ne može ignorirati.

Najviše problema u početnici kad je u pitanju pletenje u krug povećanja i bez ubavok. Često ove serije predstavljaju švalja, kao "bez promjene". To znači da redak bi trebao biti isti broj petlji, kao iu prethodnom (koji nije obavezan i govori broj u zagradama). No, mnogi ljudi to razumiju kao "plesti na isti način kao i prethodni serije, odnosno za povećanje.

Kao rezultat toga, umjesto zaobljenih dio je dobiven ... val ili cvijet. Da bi se izbjegla konfuzija, u novije vrijeme na mjestu, imamo naznačeno u shemi umjesto "bez promjene" - ". SC u svakoj SC okolo u krugovima" To je, broj povećava i bez ubavok. Budite sigurni da koristite oznaku na pletenje (to može biti pin ili boje nit, koja će označiti početak serije).

Zahvaljujući njoj, da nikada nećete izgubiti početku i na kraju serije, ne zapeti u brojevima, a time i - spasi sam sebe vrijeme. Također, postoje poteškoće s oznakom ponavljanja. On svibanj biti zagrade ili zvjezdice. Na primjer: treći red: * 1 SC, povećanje *. * Ponovite 6 puta [18. 3. red: (1 SC, povećanje) 6 puta [18. To su dvije varijante pisanja istog znači da je kombinacija jednog stupca bez jo i mora dobiti plesti 6 puta.

Planovi u tablicama i brojke, takve tablice - također nije neuobičajeno. Pročitajte ih teže, ali vrlo stvarne. Istina, oni ne ometaju malo iskustva u pletenje amigurumi. Tablica se sastoji od više stupaca - broj soba i broj petlji, što na kraju bi trebao dobiti (pogledajte sliku 1).

To je, Ako je stavka počinje s klasičnom 6 SC, a zatim Next (obično) broj petlji u svakom idućem redu bit će povećan na 6 petlji: 12, 18, 24, 30 ... Ako pletenje počinje sa 7 petlji, onda - 14, 21, 28, 35 odnosno (tj. u 7 povećanja u seriji). Ipak, provjerite sve detalje s fotografije, kao i noge, vjerojatno će početi s lancem zraka petlje. Složenih dijelova, kao što su noge ili njuška, vyvyazyvayutsya nešto drugačije.

To je, U tim slučajevima često ne može biti jedinstvena i povećava ubavok. Za noge prosinca podudarati sa samo jedne strane, koji pomaže u oblikovanju nosochek. Ako je to mačka je njuška, ili zec, dobit će samo ići na vrhu nosa dati ispravan oblik. Ako plesti ove stavke, i može nositi zadatak.

Ali ako iznenada ne rade, možete pitati za savjet ovdje. Japanski shema u slikama Ovo je najsloženiji sheme. No, oni također mogu naučiti čitati i razumjeti. Naravno, likovi ti si vjerojatno naučiti, ali jednostavno vezati igračku. Japanski shema je vrlo slična shema u tablicama koje smo objašnjeno gore.

To je, Japanski dati shemu sam u simbolima i pločici pored: prvi stupac je broj redaka (čitaj od dna prema vrhu), drugi konačni broj petlji u redu. Važno je koristiti kao stol ili grafikona u znakove. Najčešće, Japanski igračke su prilično jednostavne i prirast, prosinac su jedinstveni. Međutim, da biste izbjegli pogreške, bolje je provjeriti sheme. X u dijagram SC, križ u krpelj prirast, križ u kući odjeća.

Sheme također može biti boja (kada dio tijela vyvyazyvaetsya dva ili čak tri boje). To je označen na karti, u znakovima. Kako prepoznati, gdje su neki dio tijela? Pogledajte sliku sam igračke. Najčešće igračku uklopiti u glavi je najveći dio. Stopala i repovi su najmanji i tankih.

Ako ste spojili sve detalje programa, proces neće biti tako teško shvatiti ono što i gdje. Ali ako niste sigurni u svoje sposobnosti, pokušajte pretraživati ​​Internet japanski prijevod sheme, od kojih je većina već na ruskom jeziku. Pogledajte sliku 2. Na slici označena shema u znakove. Ovdje su redovima uz dodatak (6 redaka). Broj 2 označen dio koji ide bez povećanja (SC oko - 3 reda), a zatim - s prosinca (4 reda).

Broj 3 označen broj redaka u tablici, oni moraju biti uzeti u obzir odozdo prema gore. Slika 4 - broj petlji u redu. To je, na temelju ove sheme možemo zaključiti da se treba početi s amigurumi prstena, u kojoj je 7 SC, i dalje čine jedinstvene naknade (7 u nizu). Od 7. do 9. niz plesti SC oko, počevši od 10. - ne ubavok do 7 u nizu.

Na temelju materijala amigurumi.com.ua

krug petlja, yo, yo, plesti