o pletenje

 

Pletene meka igračka

Nema sumnje da mnogi od nas plaćeni pozornost na male plesti malih životinja, koristi se kao privjesak na ključevima visi na telefonu, dekoracije za ruksak ili torbu. Ili možda ste dobili jedan od njih kao suvenir, mali prezentacije ili koji imaju neki prijatelji na policama i saksije živi cijelu obitelj od tih stvorenja kreću.  Čak i oni koji nisu upoznati s njima, na sastanku ne bi ostati ravnodušni.

To je nemoguće ne gledati na emocije dodiruju brnjice, inteligentne oči, maleni šape i repa. Poziv ova fantastična stvorenja amigurumi.  Amigurumi (na japanskom pletene mekom igračka) nije samo lijepo drangulije, Japanski umjetnosti kukičanih male igračke.

U početku su prikazani likovi iznimno japanski crtani, ali s vremenom, utjelovio fiktivne ili stvarne životinje, kukci, ljudi. Čak i neživi objekti imaju oči i nos: posuđe, hrana, voće, povrće, cvijeće, najpopularniji oblik danas postaju keksik.  Trenutno amigurumi vrlo česta u Americi i Japanu.

Gotovo jedan od tri Japanski uživa stvaranje slatka krohotulichek.  U CIS zemljama, ova vrsta umjetnosti još nije hype, ali kao hobi je postala vrlo popularna.  Igračke su obično 5-7 cm plesti, ali postoje vrlo tiddly do 1 cm  U drugim pitanjima, tu je određene standarde, glavna stvar da je malo jedan je smješten u dlan.

Amigurumi sastoji od odvojenih dijelova, kukičana u spiralu. Punjene vatom, ali u zadnje vrijeme počeli koristiti najrazličitijim materijala: sintepon, pjena, holofayber, plastike ili staklenih perli, itd. Stitch detalja jedni drugima i dalje ili koristite posebne šarke. Švalja dobiti ruku zglobova koristiti umjesto običnih tipki.

Struktura amigurumi nerazmjeran, šef sferični oblik, veličina mnogo veća i sve ostalo tijela.  Tijelo, često u privitku cilindričnog oblika i pod uvjetom da s malim rukama, nogama i repu. Treba napomenuti da su to tradicionalne veličine, ali ne nužno samo da ih promatrati, kao što su igračke, koji se sastoji od samo jedne glave ili glava s ušivenim na njezine noge.

Ako imate želju da vode takve self-kornjaši, kopanja na internetu, možete naći dovoljan broj shemu s detaljnim opisom, kao i na majstorskim tečajevima prikazano korak po korak upute.  Početak, pripremiti vune ili pamučna pređa ugodan boje.  Početnici bolje plesti od pređe prosječne debljine.

Tijekom vremena, kao što će biti steći malo iskustva, možete nadograditi na mekani tekstura buklirovannuyu ili za stvaranje reljefa i poderan djece.  Odabir kuku, sjetiti da je njegov promjer mora biti manji nego što se obično uzima za ovu vrstu pređa. Dakle, dobivate više gustih tkanina bez rupa kroz koje nadjev neće lizati.  Detalji su pletene u spirale, čime se izbjegava nepotrebno šavova.

Provyazyvayut glavu iz vrata, torzo od svećenika, noge od stopala i ruke iz zapešća. Jedan bi trebao početi ne s prstenom u zraku petlje, i koristiti dual-ring nit je rana oko prsta dva puta i povezan sa šest od stupaca, a zatim lagano zategnuti. Na taj način može izbjeći rupe.  Zatim možete doći do drugog reda sjedala.

Izvođenje potrebne dodatke i oduzimanja, od vas će postići željeni oblik: konusni, ovalne, okrugle.  Nakon završetka svih detalja, nabijati im pripremili materijal.  U noge možete staviti staklo i plastične perle, i trup i glavu, povucite okvir ispod čokolade jaja.  Kako bi stanje, stavlja lutku u agenta tlo težine, na primjer, mineralnih kamenje.

Šivati ​​sve detalje i pažljivo ugurati završava isplažen u niti.  Vesti, crtati ili ljepilo oči i nos. Ukrasite budućnost ljubimac kao brz mašte.  Nakon stjecanja dovoljno iskustva, mnogi su počeli raditi amigurumi profesionalno.

Da bi se olakšao proces, bolje korištenje praznine, koje su skup jednostavnih oblika unaprijed.  Kada pletenje u redu, kupac može odmah zamisliti budućnost lutka, odaberite veličinu, lik, oblik. Uz njihovu pomoć, mogućnost pogreške i prerađuje slučajeva su svedeni na minimum.

Nova slatka džidža-knacks u medicini nije samo ugodan razonoda, ovo zanimanje ima reputaciju kao terapija za pletenje. Pleteni plišane igračke kukičanihne zahtijevaju puno truda i stresa, mjere pokrete opustite i mirno, i lijepa stvar ili igračku s rukama dužni, uplifting.  To je specifičan antidepresiv, normalizira stanje duševne i emocionalne ravnoteže, osoba dobiva mentalno odmor.

Za izgradnju, lijepa, korisne predmete zamijeniti loše misli dođu dobro raspoloženje i mir.  Pridržavajte se općenito prihvaćenih standarda ili ne uzimanje bilo pravila, stvoriti vlastiti, ili ne vole, posebno igračaka. Neka amigurumi umjetnosti svidi vas i vaše najdraže slatki, jadno malo lica.  Napravite, izgraditi, utjelovljuje i nitko neće ostati ravnodušan na svoj mitski djecu. Na temelju materijala www.nadomu.com

sheme, kukičanje, kuka, kukičanje, pletenje