o pletenje

 

Pletene igračke amigurumi

Amigurumi Knit amigurumi japanskoj tradiciji postavio odraslih za djecu. A  kukičanih amigurumi igračke su radost ne samo na djecu, ali i njihovi roditelji. A kako bi moglo biti drukčije! Budući da su tako slatka!  Pletene igračke amigurumi obično male životinje ili bića barem malo slične osobe, ili imaju bilo kakve veze s njom. Takva je tradicija.

Čak i ako igračku vezane majstor  amigurumi nije ni životinja ni čovjek, to je uvijek animirati objekt. Pleteni amigurumi kukičanih igračkeVećina animalnosti izražena u prisutnosti očiju ili udovi, kao u ljudi.  Knit amigurumi dao svijetu stotine tisuća jedinstvenih medvjeda, zečeva i drugih poznatih i ne poznatih pletene životinja, što toplo duše djece njihove prisutnosti.

Klasične kukičane Igračke amigurumi različite male veličine i visok stupanj mekoće. Karakterizira ih nesrazmjerno veliku glavu i zajednički "kavayny" (tj. "slatka") izgled.  Umjetnosti "pletenje amigurumi" podrazumijeva bilo pletenje ili kukičanje.

A ako je netko za pletenje igračke  amigurumi na žbice, kod kuće, osvojio je prvo mjesto od dvije moguće, onda veliki širenje umjetnosti kukičanih je postala vrlo popularna.  Najčešće, majstor igračke su stvorene zasebno, a zatim pričvrstiti. Udovi može biti priključen na tijelo zglobova s ​​vlasnikom igračke bio u mogućnosti da ih premjestiti.

Iako su neki  amigurumi, bez udova po dizajnu, tvorac integrirana cjelina.  Materijal korišten za igračke pređa.  Knit amigurumi tradicionalno prakticiraju u jednom smjeru u spirale, u kojoj krugovi nisu povezani. U takvim pletenje igračke je važno za stvaranje guste tkanine je gusta dovoljno za pakiranje igračaka nije izaći van.

Kao nadjev za igračke pojavljuje vlaknastih punila: vate, padding poliester, ili paralon holofayber.  Udova, kako bi se cijeli amigurumi "prirodnost", napravio više nezgrapan. Naravno, neće skrivati ​​se ležajevi, ali korištenje sićušne plastične perle za punjenje unutarnje šupljine ruke i noge savršeno prihvatljiva i uobičajena praksa.  Amigurumi pletenje obavlja provjeru s shema.

Amigurumi, shema  koji su dostupni na World Wide, ovaj robot i klasični male životinje, i prilično nezamislivo bića iz bajki, priča i crtića.  Suradnik takva igračka može biti sami i treba samo pročitati priručnik i pronaći pravo mjesto za svoj mali remek-djelo materijala. Naravno, poželjno je u ovom trenutku je da bi mogli plesti. Dijete će biti zahvalni!

Ovo modelki iz naše galerije: Na temelju materijala vse-sama.ru

kukičanje, pletenje, kukičanje, kukičana igračke, shemu