o pletenje

 

Klasična amigurumi

Pređe 1.Lyubaya male debljine  2.Kuka svoje veličine treba biti takva da kada je plesti SC prilično gusta tkanina bez rupa  3.Napolnitel za punjenje može biti vune, paralon, padding poliester, holofayber, kao i staklo ili plastične perle za punjenje udova. Oblikovati torzo ili glava mora biti u redu kutija čokolade jaja.

4.Razlichnye dekoracije potrebni za lik.  To može biti gumbe, oči i nos su spremni da se kupiti u posebnim trgovinama robe za stvaranje plišane igračke.  5.Toniruyuschie sredstva iz markera i bojice kako bi vrlo sastav ove sjene, rumenilo, ruž za usne i oči podvodok.  Kako povezati amigurumi na početku nit morate obaviti dva puta oko prsta i kravatu u šestom stupcu rezultat prsten.

Zatim morate povući vrha niti, i pažljivo zatezanja prsten, zatvorite otvor. Sljedeće što trebate plesti u krug u spirala. Zbog smanjenja i dopune petlje na pravim mjestima su potrebne okrugli dio, izduženi, zašiljen, itd.  Klasična amigurumi stane jednostavno i brzo, što daje puno mjesta za kreativnost. Eksperimentirajte koliko god je to moguće i postići uspjeh.

Evo nekoliko savjeta koji će pomoći početnicima postizanje visine u najkraćem mogućem roku.  Savjeti za pletenje amigurumi 1. Amigurumi su pletene od odvojenih dijelova. Voditelj (od glave do vrata), prtljažnik (od vrata do stražnjice), ruke (od ramena do zapešća), stopala (noge od baze). Glava i tijelo su spojeni.

Za praktičnost, preciznost šivanje i štedi vrijeme može završiti parenje s isti broj stupaca. To će pomoći kako bi dijelove bez naknade. (Vidi Klasične amigurumi yoslika).  2. Prije nego što počnete vyvyazyvat prvom redu, budite sigurni da je vaša igračka nema rupe. Inače, punjenje će izaći u mojoj glavi ili igračke će biti rupa.

Da biste to učinili, ne uzimajte to kao osnova za prsten zraka petlje, i dvostruko prsten ili Magic amigurumi podesive petlja na kojoj pojedinosti, pogledajte drugim člancima. I zapamtite, optimalan broj stupaca u prvom redu 6.  3. Postoje dva načina uravnoteženja lutku na temelju nje anatomije. Možete koristiti oba.  Ako igračka ima noge i rep, onda možemo ga staviti, oslanjajući se na svoje noge i rep kao tri noge stolica.

Ova metoda daje najviše stabilnu bazu lutku.  Ako igračka nema rep uopće, ili bez udova, trupa na bazi brtvu staviti čips (staklene perle) ili mineralnih kamenje dati veću težinu. To je osobito važno ako napravite mali tijelo i ogromna glava.  4. Ako plesti sve vrijeme od jedne debljine pređe i pletenje ne mijenjaju gustoću, to je korisno da samplers.

Uzorkovanje (uzorci iz engleskog uzorka) je skup jednostavnih oblika unaprijed štete koje mogu biti prikupljeni na stol izgleda za buduće lutke. To je iznimno korisno ako pletu lutke profesionalno i naručiti (kupac odmah može vidjeti i ne može zamisliti budućnost lutku). Uzorkovanje vam omogućiti da odaberete oblik, veličina, dizajn i iznimno je važno da dizajn lica igračke. Uz njihovu pomoć izbjeći pogreške i odijevanja.

5. Koristite samo posebne punilo za igračke!  Trim tkanine, pređe neka idu na male obrte ili u smeće. Hollofayber, komforel sintepuh i dopustiti igračka za popunu ravnomjerno, ne previše široka.  Pokušajte različite vrste nadjeva, prochustvuyte materijala. To će vam omogućiti da stvorite različite učinke i podiže razinu kvalitete i izrade.

6. Sve završava na teme u pryachte igračaka, a kada se mijenja boje ne vezati čvorova. To je pitanje izgleda i kvalitete igračke.  7. I posljednja. Koristite standardni prtljage.  Mislim na one vještine koje ste naučili za život. Bilo da se valjaju osjetio, vez, čipka ili modni dizajn.  Ne prepoznate bilo koji od pravila u radovima i ne slušati one stavite pravila (osim ako naravno to nije kupac ili klijent), oni su samo ljubomorni.

Amigurumi uvijek se može koristiti kao način udaljava od općih pravila, samo pobrinite se da kvaliteta nije stradalo.P  Amigurumi su obično povezani kukičanih pređa. Razliku od zapadnog stila pletenja, pletene igračke spirale, serija nije priključen.  Kada pletenje ima manji promjer kuka za ovu vrstu pređa stvoriti gustu tkaninu koja ne dolazi van kroz brtvu.

Amigurumi su sastavljena od dijelova koji su pletene, punjene i ušivenim zajedno. Dijelovi igračaka - obično ogroman okrugle glave, cilindrični tijelo, ruke i noge, uši i rep (ako je potrebno) i ukrasima. Kada se nadjev konchnosti ispunjene plastične ili staklene kugle, ostatak šupljine punjene vlaknima punila (sintepuh, padding poliester, hollofayber) Ponekad, za stvaranje uši, lice, nos, ili pomoću osjetila, vunenih tkanina ili osjetio.  Ovih materijala moguće napraviti ukrase za amigurumi. Na temelju materijala moikompas.ru

Povezani postovi:
  1. Pletenje pinetok

kuka, yo, petlja, yo, plesti