o pletenje

 

Amigurumi je minijaturni prepariranih životinja

Amigurumi je pletenje sitnih prepariranih životinja

Vjerojatno ste već susreli s ovim šarmantnom meke male životinje s velikim glavama dira, inteligentne oči i smiješno noge i repovima su pričvršćeni na torbe i naprtnjače, kao ključ lanac i mobilnih telefona, a posebno hrabri malo prijatelja visi na vratu ili priključiti šešir kao ukras, a neki žive kod kuće, u cvijeće na prozor ili na polici u dnevnoj sobi. Oni su pozvani amigurumi.

Amigurumi to plesti minijaturni plišane igračke, obično s likom bilo koje životinje koja postoji ili ne, i obdarena antropomorfnim značajkama.  Također, to može biti različite vrste stiliziranim ljudi ili čak i neživi objekti, primio volju autora oči i uši i postali su prilično čovjeka poput, popularan oblik "kolač" sa smiješno atraktivnim lice.

Od danas, ovaj stil čini se da je povezan već svi likovi popularnih crtića.  Ali izvorno amigurumi iz Japana, a oni prikazivali likovi samo japanske crtane filmove. Njihovo ime je izvedeno iz japanske složenicu koja označava pojam "plesti" i "meke igračka". U pravilu, amigurumi kukičanje.

Toy je oko 5-7 cm (iako postoje djeca rastu do 1 cm) i sastoji se od odvojene elemente, kukičana, ušivenim i punjene između stacionarnog ili povezan s posebnim šarkama na glavu i stopala igračke mogu vrti u različitim smjerovima.  Glavni elementi su zaobljeni glave, često prilično velik u odnosu na veličinu tijela, cilindrična tijela, noge ili ruke i noge, možda, rep i uši, njušku, i raznih ukrasa, potrebni za lik.

Da biste stvorili sliku koristi kao oči i nos su spremni da se kupiti u posebnim trgovinama robe za stvaranje plišane igračke, kao i razne toniranje agenata: od biljega i bojice kako bi vrlo sastav ove sjene, rumenilo, ruž za usne i oči podvodok .   Za početak pletenje igračke, morate zaliha robe gore na pređa pravu boju i debljinu od vune ili pamuka.

To bi trebao početi s prosječne debljine pređe, kao što su vuna 400-450 m na 100 g. Tijekom vremena, učenje osnovne tehnike, možete pokušati paperjast pređa, pređa s boucle učinkom ili trave za stvaranje poderan djece. Također ćete trebati kuku svoje veličine treba biti takva da u barovima bez pletenje jo ispostavilo prilično gusta tkanina bez rupa.

For nadjev igračke special punila, na primjer, punjenje poliestera ili holofayber that vam omogućuju evenly to ispuniti detalja i staklo or plastične perle for the stuffing udova.  Detalji su pletene igračke okolo, ali ne i pridružio redovima, i otići u spirale, čime se izbjegava "šav" na igračku.

Zbog oduzimanja i dodavanja petlje na pravim mjestima su potrebne okrugli dio, izduženi, zašiljen, itd.  Započnite pletenje u krug bez potrebe zatvaranja lanca petlje u zraku prsten, kao i obično obavlja pletenje ili salvete da zamotate nit dvaput shapok.Sleduet oko nje mali prst i kravata u šestom stupcu rezultat prsten.

Zatim morate povući vrhu filament, lagano zatezanje prsten tako da pojedinosti neće biti otvaranja, i dalje plesti u spirale, što je potrebno i naknade prosinca  Povezujući detalje svojih stvari i sašiti, uredno tucking završava unutar vlakna.  Oči i nos može biti pogodan pređe na vesti ili boje, ali možete koristiti dijelove kože (izrezati iz njih desnom dijelu i dajući joj volumen s svijeću ili rešo), ili perle, perle, komadići tkanine i druge ručne dobrotu. Na temelju materijala moikompas.ru

Povezani postovi:
  1. Pletene kupaćih kostima

yo, yo, pleteni igračke, kuke, pletenje